Menyförslag

Meny 1

Basilikamarinerade tomater på tunnskuren prosciutto toppad med skottsallad och krutonger.

Klassisk toast skagen med handskalade räkor, dillolja och gravad citron.

Grillad majskycklingfilé, serveras med dragonrödvinssky och marinerade grönsaker samt potatisbakelse

Ugnsbakad norsk fjordlax, serveras med primörer och en krämig ramslöksås, citron

Vaniljpannacotta med skogsbär

Äppelkaka med kanelflarn och jordgubbar

Pris: 395 kr/person

Meny 2

Carpaccio på lättgravad lax, med en skottsallad, remoulad på kålrabbi och pepparrot, citron och surdegskrutonger.

Sallad på gotländska betor med lättrökt lamm, krispiga skott, svensk getost och en honungsvinägrette.

Kalventrecôte, serveras med rödvinsås och marinerade kronärtskockor samt en krämig potatisgratäng

Halstrad fjällröding med en trattkantarellsås, mandelpotatispuré och säsongens primörer.

Pistagepannacotta med chokladmousse med färska bär

Vitchoklad bavaroise med björnbär och krisp

Pris: 445 kr/person

Meny 3

Lättrökt tunnskuren renytterfilé, serveras med skottsallad västerbottenchips och rostade grönsaker samt färsk riven pepparrot

Löjromstoast på kalix löjrom med gräddfil, rödlök och gräslök, citron

Hälleflundra med halstrad pilgrimsmussla. med timjanbakad smålök, mustig hummervitvinsås serveras med jordärtskockspuré.

Helstekt oxfilé, serveras med tryffelsky smaksatt med gåslever, färsk sparris och pancettachips samt potatisbrulée.

Vit och mörk chokladterrin serveras med hemgjord hallonsorbet och pistageflarn

Klassik crème brulèe

Pris: 505 kr/person

Kontakta oss
Tillkommer moms på samtliga priser 12%