Meny 1
Basilikamarinerade tomater på tunnskuren prosciutto toppad med skottsallad och krutonger.
Klassisk toast skagen med handskalade räkor, dillolja och gravad citron.
Grillad majskycklingfilé, serveras med dragonrödvinssky och marinerade grönsaker samt potatisbakelse
Ugnsbakad norsk fjordlax, serveras med primörer och en krämig ramslöksås, citron
Vaniljpannacotta med skogsbär
Äppelkaka med kanelflarn och jordgubbar
Pris: 395 kr/person
Meny 2
Carpaccio på lättgravad lax, med en skottsallad, remoulad på kålrabbi och pepparrot, citron och surdegskrutonger.
Sallad på gotländska betor med lättrökt lamm, krispiga skott, svensk getost och en honungsvinägrette.
Kalventrecôte, serveras med rödvinsås och marinerade kronärtskockor samt en krämig potatisgratäng
Halstrad fjällröding med en trattkantarellsås, mandelpotatispuré och säsongens primörer.
Pistagepannacotta med chokladmousse med färska bär
Vitchoklad bavaroise med björnbär och krisp
Pris: 445 kr/person
Meny 3
Lättrökt tunnskuren renytterfilé, serveras med skottsallad västerbottenchips och rostade grönsaker samt färsk riven pepparrot
Löjromstoast på kalix löjrom med gräddfil, rödlök och gräslök, citron
Hälleflundra med halstrad pilgrimsmussla. med timjanbakad smålök, mustig hummervitvinsås serveras med jordärtskockspuré.
Helstekt oxfilé, serveras med tryffelsky smaksatt med gåslever, färsk sparris och pancettachips samt potatisbrulée.
Vit och mörk chokladterrin serveras med hemgjord hallonsorbet och pistageflarn
Klassik crème brulèe
Pris: 505 kr/person