Huvudrätter

Fisk

Grillad laxfilé med ugnsbakade grönsaker serveras med krämig vitvinsås med parmesankaka 208:-
Ungsbakad röding med trattkantarellsås serveras med smörslungad sparisspotatis samt primörer220:-
Havs Wallenbergare serverat med potatispuré, smörkokta ärtor med skagensås samt citron179:-
Grillad hälleflundra med färsk sparris och handskalade räkor serveras med mild fänkålsås, citron268:-
Lätt friterad marulk med smörstekt sjökorall, kantareller, rostade hasselnötter samt saffran aioli 268:-

Fågel

Calvados stekt vårkyckling med puylinser, glaserade primörer och anklever samt hasselbackspotatis235:-
Majskycklingfilé med basilika och tomatsås, rostade grönsaker och en ricotta och spenatlasagne179:-
Rosastekt ankbröst med färsk dragon, skogschampinjoner, rödvinsås serveras med mandelpotatispuré238:-

Kött

Lågtempad rökt kumminfläskkarré serveras med hemgjorda Tyringekorvar och bräserat surkål 169:-
Roulad på oxinnanlår fylld med pancetta, pecorino serveras med smörig tomatvitvinsås och primörer188:-
Ugnsbakad lammlägg med färska örter och bakade kvisttomater, rosmarinsky serveras med potatisgratäng220:-
Wallenbergare med klassiska tillbehör; potatispuré, smörkokta gröna ärtor, rårörda lingon samt skirat smör179:-
Knaperstekt ”12-timmars” fläsksida med hasselbackspotatis och ingefärssås208:-
”Saltimbocca” Italiensk klassiker på kalvinnanlår med salvia och parmaskinka i en marsalavinsås med färska plommontomater serverat med potatiskaka227:-
Grillade lammracks serverat med parmesan och polentakaka, rosmarinsky och marinerade grönsaker258:-
Grillad gödkalvs entrecote serverat med en potatis och roquefort potatisgratäng samt en valnötssallad och portvins sky248:-
Rödvinsbrässerad oxkind och potatispuré med västerbottensost, stekt lök och saltgurka235:-
Gorgonzola späckad oxfilé med pancetta serveras med mustig rödvinsås och potatisgratäng279:-
Hängmörad biffrad, Black Angus, med Hemgjord bearnaise serveras med krämig potatiskaka samt ugnsbakad kvisttomat269:-
Mörad entrecôte ”Bourguignon” med rökt sidfläsk, skogsvamp, smålök och rostad vitlökspuré samt rödvinssås255:-
Klassisk oxfilé lindad i bacon med glaserade svartrötter, anklever serveras med tryffelsky och duchessepotatis285:-
Kontakta oss
Tillkommer moms på samtliga priser 12%