Chevremousse med hjortronmylta, vegetarisk | 44:- |
Gravad lax med pepparrotsfärskost och inlagd gurka | 49:- |
Parmesankaka med tapenade på oliver och russin, vegetarisk | 47:- |
Gubbröra med picklad rödlök | 48:- |
Parmaskinka med kronärtskockspesto | 50:- |
Renstek med stenbitsrom | 52:- |
Klassisk skagenröra med färsk pepparrot | 50:- |
Rökt ankbröst med waldorfsallad | 50:- |
Gravad bifftartar på kavring med örtdipp | 50:- |
Kycklinglevermousse med baconchips och marinerad apelsin | 48:- |
Talleggio med honung och hemgjord marmelad | 48:- |
Endiveblad med gravad lax, crème fraiche, forellrom, citron och nymalen svartpeppar | 52:- |
Kumminstekt tonfisk med syrad salladskål, ricotta och citronolja | 52:- |
Svartpepparsotad oxcarpaccio med tryffelmascarpone, semitorkad cocktailtomat och rostade pinjenötter | 55:- |
Bresaola med getost, valnötter och honungsvinägrett | 52:- |